pondělí 2. února 2015

Dnes


Jen co jsme začali dojíždět do školy z našeho nového bydliště, hned jsme zase pro nemoc přestali. jelikož je to dá se říct v tomto školním roce poprvé, nemůžu se ani zlobit. Pro povzbuzení jsme si ale přesto koupila první tulipány. A malá výšivka jako dáreček, inpirována zde u Jany, resp. Pupa Art . A ponoření se do nového dekového dobrodružství, které ale jinak bude děsně tajné. Takže zbytek příběhu až někdy hodně příště daleko  ......;-). Mějte se!

11 komentářů:

  1. brzké uzdravení
    (asi si i bacily chtějí užít nového neokoukaného domova)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji brzké uzdravení :) A Katko - můžeš aspoň, prosím, prozradit, co to máš za přízi? Bavlnu, akryl, vlnu...? :) Děkuji :)
    Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:-) na deky používám Ladu Luxus od Vlnapu (100%akryl) (z finančních důvodů;-)

      Vymazat
    2. Děkuji, Katko! Já právě také používám akryl a jsem i spokojená, ale říkala jsem si, jestli nemáš zkušenosti s vlnou... :) Děkuji, Jola

      Vymazat
    3. No, já jako bych tu deku ráda udělala z Limy od Dropsu:-)) ale bohužel na to opravdu nemám peníze:-) myslím, že na deku je Lada super:-)

      Vymazat
  3. Přeji brzké uzdravení!
    Jéé ... tulipány ... ty mám moc ráda :) A koukám, že i vyšívání se u vás krásně zabydluje. Je to skvělej relax, že?
    Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Lada je super i pro snadnou údržbu, nedá se. Málokterá příze by asi zvládla tolik praní v pračce, kolik už absolvovaly ty naše (bo chrocht). Na svetry ni, ale deky/přehozy/polštáře dokonalost.

    Zdraví, brzký comeback. Držím pěsti a přeju vše dobré. Opatrujte se a užívejte novou domovinu. Je to napínavé i přes monitor.-)

    A obrázek je Pupa Art, abys to měla komplet. Je boží. Pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík Jani. A Pupu už jsme projížděla, jen jsem tam zapomněla dát přímý odkaz, díky za připomenutí:-)

      Vymazat
  5. Já teda ještě pořád nemám ani čtvereček, ale Ladu už mám poznamenanou. :-) A tu deku jednou zvládnu... Pokaždé, když k vám pletařkám zavítám, dostanu strašnou chuť pustit se do toho. :-)
    A ať se vám, Katko, v novém krásně bydlí!

    OdpovědětVymazat