čtvrtek 9. dubna 2015

Před odjezdem




Zítra jedeme s Vlněnou sestrou do Prahy na Prague Patchwork Meeting - ještě stále mi to asi nedochází...těšení a radost se spravedlivě dělí s nervozitou o můj stažený žaludek. Držte nám palce. Včera jsem ještě stihla dodělat a vypnout můj druhý Haruni. Tentokrát snad ještě větší nadšení, taková nádhera z jednoho přadena Malabriga. Haruni je jediný návod, který znám, který jeho autorka - Emily Ross - dovoluje prodávat. Takže i tento nabízím. Pokud po něm někdo toužíte, dejte vědět:-).


12 komentářů:

  1. Ten je opravdu překrásný :-)) Přeji mnoho úspěchů na PPM, myslela jsem, že se vydám, ale bohužel mi to nevýjde, tak snad příště :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda.
    Mějte se tam dobře! Ať se vám zas a znova daří.

    OdpovědětVymazat
  3. Katko, já nemám slov, nádhera...spíš vůbec? jak to můžeš všechno stihnout?..držím palečky, ať Vám to v Praze vyjde...Jarka

    OdpovědětVymazat
  4. Šál je krásný! Na PPM se jedu podívat a jedním z důvodů jsou právě Vlněné sestry, tak držím palce, ať vám to vyjde a já se těším :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji všem a moc se těším na setkání!

    OdpovědětVymazat
  6. Katy, držím palce! Užijte si to... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Na živo vypadal stejně krásně, ne-li lépe :), a pokud můžu říct, tak holky byly naprosto skvělé a nápomocné! Díky ještě jednou za sobotní servis (workshop, pokec, a tak ;) )
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, díky! Rády jsme Tě poznaly:-) bylo to opravdu bezva:-))

      Vymazat