středa 12. srpna 2015

Springtime Bandit...









Moje nová letní sukně měla jednu chybu - neměla jsme k ní šátek - takový krásně přes ramena pro chladnější letní večer...a tak vznikl tenhle Tyrkysový kousek, přesně podle mých představ. Návod jsem již jednou pletla a chtěla jsme se k němu vrátit a tak se i stalo. A jsem nadšená.


Návod: Springtime bandit by Kate G. Osborn/český překlad zde.
Příze: 3x Jawoll 379, jehlice č. 4
Pletla jsem 9 opakování vzoru těla šátku, ale příze mi těsně nevyšla (dokončila jsme ukončovací řadu pomocí niti, která je v klubku Jawollu schovaná) příště bych pletla 8 opakování.

Už se těším, až se ochladí:-)

11 komentářů:

  1. Katko ten je! A myslím, že toto je i přesně tvoje barva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krása! V této barvě mám nasyslenou Lace od Dropsu, taky čeká na nějaký podobný kousek:) A sukně je dokonalá! Moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  3. Katko, úžasný kousek...obdivuji, jak to všechno stíháš...tajně doufám, že ty jehlice od Tebe (Vás - vlněných sester) budou kouzelné a budou plést samy...mám tady spoustu rozpracovaných věcí a to nemluvím o plánech na další věci, ale ta realizace nějak vázne... Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, dík, každý máme nějaké úchylky - juá mám pletení:-)) jehlice kouzelné bohužel nejsou ale plete se na nich báječně, tak doufám, že si to užiješ:-)

      Vymazat
  4. Je jak pavučinka, a ta tyrkysová ti opravdu sluší. Povedené!

    OdpovědětVymazat
  5. Katko, opět nádhera! Záříš!

    A obdivuji, u nás v bytě 32°C - budu muset s pletením počkat na trošku mírnější počasí. Navíc teď mám rozpracovanou do bytečku óbr deku, tak se snažím makat na tom:)

    Ale píšu si šáteček na seznam!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji:-) přinám se, že dnes se mi tweed ze kterého pletu, taky nepříjemně lepil na prsty...ale Jawoll je nádherně letní pletení, ten byl fajn, takže doporučuji:-)

      Vymazat
  6. Krásná! Jako od pavoučka:). Obdivuju!

    OdpovědětVymazat