pátek 27. listopadu 2015

Tulipánová

Moje oblíbené barvy jsou zřejmé - občas se zadaří odbočit do červené či modré, ale petrolejovo-tyrkysovo-růžovo-fialová prostě vede:-). Ke všem těmhle zimním krásám jsem chtěla nějakou veselejší trošku rozsvícenou čepici. Jeden pokus už tu byl, ale čepka byla příliš velká - po seprání zase příliš malá - a tak tu teď nosí Zuzka. Já jsem teď učinila pokus číslo 2 a ten už vyšel. Protože se mi nedařilo najít návod na vyplétanou čepici, která by byla dostatečně hluboká, vytvořila jsme si návrh sama. Na www.trickyknitter.com si můžete nakreslit vlastní rozkres na vyplétání  a pak už jen vytisnout a jet:-) Příště ještě dopiluju barvy a okraj upletu volněji ..ale i tak jsem nadšená:-)


Použitá příze: Drops Karisma, jehlice 3,5 a 4.

15 komentářů:

  1. Nádherná!!! Jak ty to děláš? Úžasný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, dík. Si říkám to samé, kdykoliv se jdu podívat k Tobě:-)PS: lístky na Glenna už jsou v prodeji, tak abys nezmeškala:-)

      Vymazat
  2. Kvalitní vlna + šikovné ruce a cit pro barvy + krásná žena = Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Joo! Nádhera. A můžeš začít prodávat vzory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Lenko, k tomu mám ještě daleko, ale baví mě to:-)

      Vymazat
  4. Ano ano, blíží se okamžik, kdy si svět začne kupovat návody od Katky! Čepka je podařená, určitě z ní máš radost. Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že jsem tu první čepici podědila. Ale ještě větší radost mám, že sis upletla pro sebe takovou, která sedí, a ještě podle vlastního návrhu. To je luxus. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa tieto farby tiež velmi páčia :) a na zimu pasujú :)

    OdpovědětVymazat
  7. :-) Katko, ta je supeerrr :-)) ...sluší Ti.. Jarka (já jsem na svoji ještě ani nenahodila, zatím stále pletu vypárané :-)) )

    OdpovědětVymazat
  8. Přiznám se, že mi k Vám barevně ladí více ta první čepička.
    Ale tato je též nádherná a velmi propracovaná. Máte úžasný talent.

    OdpovědětVymazat