úterý 1. března 2016

5


Dnešním dnem začínám psát 6.rok tohoto blogu...5 let na cestě blogosférou, páni. Zjistila jsem, že k tomu nejsem schopná nic objektivního napsat ani hodnotit - mám už prostě blogy příliš spojené s konkrétními lidmi, zážitky, smíchem...takže díky za to a malá oslava pro vás - giveaway!

Dlouho jsem to vymýšlela, hotové to bylo raz dva :-) Tolik mě to bavilo - je to napěchované pozitivní energií:-) Z víc jak 30 zbytků přízí z mých projektů za poslední roky...najít se tam dá ledasco:-) Takový homeopatický vzorek mé tvorby....;-)




Budoucího majitele vylosuji z komentářů příští týden v úterý.
Nakonec ještě písnička, protože bez hudby by byl život smutný a já se tak těším na Glena v neděli v Brně!



"May good hope walk with you through everything." Song Of Good Hope - Glen Hansard:


62 komentářů:

  1. "Panejo, chci ho!"

    To bylo to první, co se mnou zacloumalo. Energie kopec, paráda! Katko, to je kus krásy...jsem moc ráda, že tenhle blog píšeš. Když jsem na něj poprvé narazila, tak jsem si hned následující víkend sedla k počítači a doklikala se až k začátku a začla číst. Kafe mi vychladlo a já četla dál. Tys vlastně byla takový impuls, proč jsem se po letech háčkování rozhodla, že se naučím nahazovat oka na pletení a něco s tim provedu. No a pak Vlněné sestry...závislost. Dlouho jsem to tu sledovala jen jako tichý čtenář. Díky moc za Tvůj čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, dík moc! Taky mám "svuj blog" který zase popíchl mně k pletení...a tak to má být...skrz Tebe to jde zase dál:-)

      Vymazat
  2. Kači, mám to tu u tebe moc ráda! Tak jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  3. Kačko, i když sama háčkuji, chtěla bych ho moc. Je totiž jako ty, barevný, usměvavý, energický. Navíc máme rády stejné barvy... Mám ráda tvůj blog, když si tu čtu, jakobych slyšela jak se směješ. Takže piš prosím dál, my si to užíváme. I u studeného kafe :-)...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Káťo,
    sama za sebe říkám, že šátek je nádherný, a ta energie z něj srší i přes pixely ;), ale i kdybych ho nevyhrála, nevadí, najde si svou majitelku a já jí to budu přát :).

    Samozřejmě, že jako Jitka, jsme i já šla ve Tvém blogu na začátek, je moc hezké vidět tu tvou proměnu časem.
    Přivedlo mě to k tomu, že jsem se chtěla učit. Víc toho umět, zkoušet, jestli to taky dokážu. A tak to má být, inspiruješ!
    No a Vlněné sestry jsou samy o sobě zážitek, jsem ráda, že jsem vás obě mohla potkat i osobně.

    Ještě hodně krásných let v blogosféře přeji ♥.

    Míša

    OdpovědětVymazat
  5. šátek je celý nabitý pozitivní energii. Jedním slovem krááása. Ráno u mne začíná uvařením kávičky a proletění světem blogů... šátek bych si přála a zároven jej přeji i všem ostatním.... tak uvidíme... krásný den a hodně energie do psaní

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji Ti, že se s námi už pět let dělíš se střípky své tvorby a vašich běžných i mimořádných dnů. Jsem ráda, že shodou šťastných náhod a Tvého virtuálního světa v blogu propletly naše cesty i v běžném, reálném životě.
    Šátek se Ti povedl krásně sladit. Přeji Ti radost, čas a energii do psaní dalšího blogoroku. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Peťo,jsem ráda, že s ev Brně můžeme vídat off line:-)

      Vymazat
  7. Katko, nádhera...pozitivní energie (možná i díky barvičkám) z něj jen sálá...přeji spoustu času na vše co máš ráda :-))
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  8. I já blahopřeji k pátému výročí krásného blogu :)) Šátek je nádherný jako všechno od Vás.....Šátky určitě pletu diky Vám. ...připojuji se k závislosti na VS ;)) Mnoho dalších roků na blogu ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) díky a i vám mnoho štastně upletených metrů:-)

      Vymazat
  9. Katko, velká gratulace a do dalšího roku PRAVOU!
    PS: šátek je krásný, ale losování se nezúčastním,
    šťastnou ruku

    OdpovědětVymazat
  10. To je krása! Asi bych si případnou výhru moc nezasloužila, protože nenechávám komentáře... Ale! Váš blog mám moc ráda, vyvíjí se, dřív víc o rodině, teď o klubíčkách a pletení :-). A také jsem byla kdysi na jedné hodině pletení, jakože novej život, teď si udělám čas i pro sebe... no, neklaplo to, odloženo, až budou děti větší :-)... Mějte se krásně! Hana M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výhru si nemusíte zasluhovat:-) at se čas na pletení brzy najde:-)

      Vymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Katko, váš blog jsem objevila nedávno, úplnou náhodou. A máte novou ,,sledovačku " , protože jehlice a háček jsou moje velká láska a u vás vždy něco zajímavého objevím. K blogovým narozeninám vše nejlepší ať dál jede jako doposud. Šátek bych moc ráda vyhrála, protože já mám taky narozeniny. Zítra. Hodně štěstí. Věra

    OdpovědětVymazat
  13. Kateřino, pět let, to je první krůček k počítání na desetiletí :-) Ať se vám oběma, blogu a jeho autorce, dobře a dlouho daří!

    P. S. Tvá obrovská ripple deka byla velkou pobídkou v mém novodobém háčkování :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Kači, šátek je krásný. Září barvami a radostí.
    Těším se na další tvé příspěvky a radost v nich.

    OdpovědětVymazat
  15. Šátek je tak krásně barevný, určitě rozzáří den i když člověk zrovna nevstane pravou...díky za spoustu inspirace...momentálně mám chuť koupit na zeď ten strom.....Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) stromy jsou fajn, denně je hladím po schodech nahoru dolů...díky!

      Vymazat
  16. Bolo by krasne mat ho doma.nema chybu, podobne ako tvoje genialne pletene vytvory.kt . Sledujem par rokov.peta

    OdpovědětVymazat
  17. Kateřino, blahopřeji a ať máte chuť a dostatek elánu do dalších let psaní blogu. Váš blog byl pro mne před léty největším impulsem k návratu k pletení po dlouhatánské pauze. Vždy se těším co nového tady objevím. Lenka J.

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Katko, hodně štěstí do dalších dnů a let tohoto krásného blogu, který ráda navštěvuji takřka denně! A spousty dalších krásných hřejivých "úpletů" přeji.
    Irena K.

    OdpovědětVymazat
  19. Gratuluji k blogonarozeninám. Jsem vděčná, že nás klubíčka i blogy spojily. Šátek prosím (byť je patřičně dle mého vkusu probarvený) by určitě udělal radost někomu, kdo tu vlnu ještě tak moc krotit neumí. Takže případné výhry se vzdávám pro větší naději ostatních přispěvatelů :)

    OdpovědětVymazat
  20. Přeji krásné blogonarozeniny. Pět - to je už krásný věk.
    A děkuji za to, co děláte pro popularizaci pletení a háčkování. Ve Vašem podání není toto snažení donquijotstvím, byť na něj mnozí neznalci takto pohlížejí.
    Přeji Vám krásné dny.
    BlankaM

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Katko,díky za blog, kouchám se tu klubíčky a tvořením, když padám na usta a nezvládám uchopit své jehlice či háček,třeba jako dnes, kdy přili sousedé popřát manželovi k jeho zítřejším narozeninám.
    Ale s dcerami jsme zvládly napéct a nachystat, dohnat s jednou z dcer ukoly neb je marod a těším se, že třeba zítra najdu pidi chvilku na pár ok i mezi péčí o rodinu, malého velkého prince a hudebkou.
    Nestěžuju si, snažím se užít ty chvíle neb utíkají čím dál ryzchleji, to zná asi každá máma, jak rychle ty děti rostou..
    Vidíte to taky tak?
    A též vás večer uklidní aspon pár ok, aspon pohladit klubko, ráda se oberu o spánek, když dcerka mlsně a nedočkavě obchází kdy už bude ten její svetřík, čapka, šatičky pro panenku?
    Krásná závislost..
    Krásný blog.
    Krásné narozeniny.
    Hodně krásných setkání nad klubíčky.
    Bohunka zavináč naiser tečka cezet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko děkuji! ať je chvilek s klubky co nejvíce!

      Vymazat
  22. Šátek bych neunosila, pro mě je až hodně barevný, ale vypadá perfektně :-)
    Ale chci poděkovat, blog mě baví, a hlavně díky Tobě a Heleně jsem objevila opravdu nový svět a vydávám se dál a dál. Těším se na setkání.

    OdpovědětVymazat
  23. Pamatuji se, jak jsem vás na blogu kdysi objevila - a pak na dlouho ztratila...a pak poletech znovu objevila a zaradovala se. Nevládnu pletacími dráty tak jako vy, připadá mi neskutečný, kolik toho stihnete, obdivuju to:) Tak ať vám to pořád rychle a krásně plete...

    OdpovědětVymazat
  24. Homeopatický vzorek se nesmírně vydařil. :-) Gratuluji k výročí (to už je teda let, co?) a taky jsem moc ráda, že se známe. A díky za krásnou GA.

    OdpovědětVymazat
  25. Objevila jsem teprve nedávno a sleduji váš blog moc ráda =) takže jen tak dál a gratuluji k blogo-výročí =D Šál je úžasný - úplně perfektní do toho šeda, co je venku ♪

    OdpovědětVymazat
  26. Vesele blogrozky, kamarade.
    A jeste veselejsi druhou petiletku, pokud to jeste jde, tedy♥
    Pusu J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, dík, uvidíme jak to pujde, každopádně dopředu:-))

      Vymazat
  27. Na Glena jsem se chystala též, ale nakonec to nevyjde, přeju krásný zážitek, poslouchejte i za mě! Šátek je nádherný, jak jinak, a jako pletařská začátečnice moc děkuji za všechnu tu inspiraci, návody, vlny :-), za sebe si můžu jen přát, ať vám to vydrží dalších ? let... ale taky se omlouvám za dnešní yinteligentní parkování. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:-) jsem ráda, že jsem to zvládla a neodřela:-DD

      Vymazat
  28. Ten šál je nádherný, na homepatický vzorek mi přijde příliš koncentrovaný.

    Gratuluji a přeji vše nejlepší do dalších let.

    OdpovědětVymazat
  29. Gratuluji blogu ke kulatému výročí. Chodím sem ráda a díky i za spoustu toho, co jsem se tu naučila, i za rychlé odpovědí ,na mé případné dotazy. Těším se na každý příspěvek a také nově přidaný návod! A šátek je úžasný, září na dálku! Tak hodně dalších let, kdy se budeme dál potkávat...a plést! Marcela

    OdpovědětVymazat
  30. Pěkný ,,lidský" blog, co pohladí oko i duši :-) Těším se na další inspirace.A šál je krásný! Iva. pliskova23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Katko, gratuluju! Moc mě to tu baví. A ještě radši Tě uvidím, tak už číhám, kdy se mi naskytne příležitost :-). S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS: A je krásné listovat Tvým blogem zpět v čase a vidět ty ohromné pokroky. Inspirující, díky!

      Vymazat
    2. Díky moc! Snad se uvidíme v Praze? Budeš mít čas? K

      Vymazat
  32. Nádhera - parádní způsob jak spotřebovat zbytky.
    Jana

    OdpovědětVymazat