středa 2. srpna 2017

Good Morning Sunshine!






Málokterý z mých projektů ve mně vyvolal tolik protichůdkých reakcí, jako tento svetřík.  Vrhla jsme se do něj s vervou a nadšením, krásná nová příze a nádherný návod (na modelce vel. S:-). Brzy jsme pochopila, že musím couvnout a zmenšit veliksot, i tak je velký a prostě "oversized". Zkusím mu dát šanci a ponosit a zároveň jdu hledat jiný střih;-)
Přízi Scheepjes Stone Washed mohu jedině doporučit.
Návod: Sunshine Coast od Heidi Kirrmaier


4 komentáře:

  1. Asi máte ráda obtažené svetry. Ten na modelce je příjemně volný, nekopíruje tvary.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně přijde super a že Vám krásně sedí... dokud jsem si nepřečetla text, ale koukala jen na fotky, neměla jsem ani špetku pochybností! A ani po přečtení nemám, když koukám znovu na fotky. Takže já bych mu určitě dala šanci. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. napsala bych TO SAME so nahore pani LENCZA.., ale BEZ diaktitiky a s hrubkama.. a tak proto.. Dtto Lencza :)

    + Vase delivery Re VlneneSestry (to jiz je jedno ceho.. ) bylo TAK BEZPROBLEMOVE a tak RYCHLE, ze jsem byl TAK ve velkem soku.. a nevedela jsem, ktery sok je vetsi.. kdyz mesic cekam na klubicka z Norska a blbej CZ celnik (ktery se ani v psane forme, dle noveho zakoniku ted nesmi vulgarne urazit.. ) my to drzi v kanclu.. a nebo kdyz my to.. snad jiz 2nd day poslou Vlnene Sestry V ABSOLUTNIM poradku.. (stale v soku.. jeste to musim vyhodnotit.. kterej sok je pro me.. normalni :) = kratce .. "DEKUJI (!)".

    OdpovědětVymazat
  4. Docela se mi líbí a to i barevně :)

    OdpovědětVymazat