středa 25. října 2017

Podzim



...život je plný paradoxů, zatímco příroda předvádí nádheru ve všech možných podobách a barvách, z voleb by jeden měl náladu doslova černou. Volebním víkendem jsme se doslova propletla a docela dobře to snižuje napětí v těle.... svetr je dokončený, právě schne a jelikož je materiál festovní, doufám, že ho budu nosit i v lepších časech.....

 
 ..obháčkovaný mostek....
 ...stříhání mostku s Helčou v zádech....:-)


 ...a je to za mnou...

 .... přidat lem....

 ... přišít knoflíky...

 
a nahodit nový projekt na jehlice:-)


5 komentářů:

  1. Uff, to stříhání mostku je jak detektivní zápletka!!! Ale to rozuzlení je úžasné, svetr je překrásný. Přeji příjemné nošení, v jakýchkoliv časech ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Katko, tomu říkám skvěle využitý čas i (negativní) energie! Svetr je moc krásný, a ty knoflíky... ach! Já svou černou náladu vybíjela prozměnu na zahradě :-D . Přeju Vám krásné dny a už se těším na Váš další projekt! Zuzu

    OdpovědětVymazat
  3. Stříhání mostku je alchymie! :) Svetr se mi líbí a už se těším na víc fotek. Občas si říkám, co vlna se vší tou energií, kterou do ní při pletení vkládám (pozitivní i negativní, jak kdy) vlastně dělá...? Odpověď nemám :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je prostě nádhera :-)) Já se k tomu svetru pro sebe asi nikdy nedostanu....stále po mně někdo něco chce :-)) a dárky mám tvořit....ach jo :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Katko, krása nesmírná. Veliký obdiv :-)

    OdpovědětVymazat