středa 19. prosince 2018

Pletu ...

Slíbila jsem ještě pár fotek toho, co jsem si upletla pro sebe:-) Tak tady jsou moje nejoblíbenější:-)

Camaro

 Birkin

 Fern&Feather

 Imogen Tee

 Sipila

  Threipmur

Impossible to Resist

Všechny návody z Ravelry, všechny příze od Vlněných sester:-)

11 komentářů:

  1. Ach! Ten poslední! Óóó! Budu muset začít víc koukat na FB :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Krása. Všechny jsou úžasný, ale Birkin a Threipmur Ti vyloženě svědčí! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik krásných svetrů! Těžko bych si vybírala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Lenko, já to střídám, každý den jiný:-)

      Vymazat
  4. Ty svetry jsou úžasný! Já sice pléct neumím- a bohužel se to nikdy už nenaučím pořádně (promiň babi i prababi), ale ráda se dívám na šikovnost ostatních.
    Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu, kde nyní probíhá soutěž s Dermacolem.
    ByGabra
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  5. Svetry se ti opravdu povedly. Já bych také chtěla umět takto plést. Ale já se tak akorát pletu lidem pod nohy. Nápomocná moc nejsem. No, i když, třeba nedávno jsem doporučovala kamarádce bavlněné povlečení z jednoho obchůdku na internetu a říkala mi Vlastička, že je opravdu nadšená. Tak třeba jsem z části prospěšná pro společnost.

    OdpovědětVymazat
  6. Svetry jsou opravdu pěkné! Hned bych si na sebe vzala ten fialový alá Skandinávský. Nejvíc mě asi zaujalo, jak je to udělané tak, že mám pocit, že se vracíte zpátky k přírodě. Šla bych si hned natrhat nějaké to lesní ovoce nebo houby a aby mi déle vydržely, tak bych je šoupla do sušičky na ovoce a potraviny :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, moc pěkný outfit. Většinou se setkávám s tím, že mám problém s výběrem oblečení, ale tohle bych si na sebe hned vzala. Bohužel v obchodech mi často připadá, že v některých kouscích vypadám úplně šíleně. Podle mě je však na vině hlavně špatné osvětlení, které dokáže dělat někdy i pěkné divy.

    OdpovědětVymazat
  8. Teda to je nádhera! Kdybych já tak uměla plést jako Vy! Já bych nedělala nic jiného. Bohužel jsem ale strašně nešikovná na jakékoliv ruční práce a tak se i pletení a háčkování vyhýbám. Já dokážu tak maximálně přišít knoflík... :D Nezbývá mi nic jiného, než si nové svetry kupovat.Alespoň šetřím planetu tak, že nakupuji v e-shop second handu.

    OdpovědětVymazat