pondělí 30. listopadu 2015

Dodoodlováno





Letošní Mystery KAL se Stephnem Westem jsem si užila:-) Protože je to hlavně legrace a zábava, to společné pletení. Bavilo mě a baví dosud, sledovat jak se vyvíjí ostatní Doodlery a spiklenecké porady s Helčou a těch dalších víc jak 3000 Doodlerů na Ravelry, potažmo na celém světě. 

Co se týká vzoru, dobrovolně bych si ho nevybrala, není to můj šálek kávy, ale jelikož ho budu nosit pravděpodobně nejvíce tak..

 nebo tak
 nebo tak
 tak je to ok:-) Protože Malabrigo Sock je jak peříčko nebíčko a na krku je to vyslověně lahoda. Takže díky Stephne, díky muži za vlnu, díky holky za společnou zábavu!

12 komentářů:

  1. On je i omotaný vážně zajímavý. Tleskám, ty barvy se s poslední přidávanou temně fialovou tak nějak uzavřely v celek a vypadá to vážně krásně. A fotky jsou....nemám slov.....ta nálada....ach....

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonce bych řekla, že omotaný vypadá lépe :-) Kateřino, je to nádhera - a to nemluvím o rychlosti...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) ano, ano....rychlost byla v tomto případě záchranou, nevím, zda bych našla dost disciplíny ho dodělat:-) KAL jedu vždy se skupinou:-)

      Vymazat
  3. Moc hezké, nejdřív se mi vzor na pohled taky moc nezamlouval, ale na té fotce, kde ho máš roztažený, tak v tom vidím svítící slunce a jeho paprsky dopadající na mořskou hladinu, takže v jiné barevnosti...ale to tak dát na zeď, aby bylo jasné, co tím umělec myslel:DD No takže, prostě omotat a hurá dosvěta:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky mají skvělou atmosféru. Šátek není moje gusto, to teda přiznávám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, fotil můj muž:-) no a Mystery KAL to je vždycky risk...:-))

      Vymazat
  5. Mě se teda líbí, je to nádhera :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Katko, již rozdělaný jsem jej chválila, a hotový chválím ještě víc. Motat jej kolem krku je škoda. Doodler potřebuje velkou scénu a divadelní gesto.
    (Já svůj doposud nedopletla, funguje u mne jako uspávadlo.)

    OdpovědětVymazat
  7. Vyňuňaný! Opravdu moc Vám sluší.

    OdpovědětVymazat