pondělí 14. ledna 2019

Giveaway:-)


Moc děkuji všem za milé komentáře - dojaly mě:-) 
Měla jsem ale trochu pocit, jako bych šla do důchodu nebo se připravovala na nějaký jiný konec:-)) Tak to neee, nic nemění a život je krásný i bez blogu:-) Těším se na další nápady, které s Helčou máme, na každou chvilku s pletením a na možná setkání v budoucnu, která díky tomuto blogu vzniknou. Přeju vám všem, aby každá chvilka vašeho života byla krásná, i když o ní nepíšete blog nebo ji nefotíte na Instagram♥
 

 Šál poputuje k Martině Hronkové:-)

3 komentáře:

  1. Přeji Vám hodně štěstí a zdarů v životě Váš blog byl určitě svým způsobem inspiritativní záležitost. Škoda jen, že nerozdáváte nějaké jiné dary třeba jako pokosové pily nebo nějaké to nářadí domů abych to trochu lépe využila :) Ne, dělám si srandu samozřejmě. Hlavně ať se Vám tedy daří a máte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  2. Když vidím ty tulipány na vaší fotce tak si říkám že bych si už zase po čase měla koupit bílé růže abych si trošku udělala radost, jen co je pravda. Je totiž škoda že mně je nenosí přítel. Asi to bude tím že jsem toho posledního vyhodila z domu a ještě na něj řvala po celé vesnici..

    OdpovědětVymazat